Telefon: +40-722628500
RO HU 


 Adresă: DN12, Chilieni, Jud. Covasna

Servicii


S.C. Sami S.R.L efectuează servicii de prelucrare a marmurei, granitului şi pietrei naturale, fiind o companie recunoscută pe piaţa din Romania. Vă oferim o gamă largă de produse şi servicii, începând de la materiale pentru amenajări interioare şi exterioare (placaje, blaturi, glafuri, trepte, etc.) până la monumente funerare.

Dispunem de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare, care vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie , cu încredere și profesionalism .


MONUMENTE FUNERARE

Scopul nostru principal este acela de a satisface nevoile clienţilor noştri, prin a oferi produse de calitate și servicii pe măsură.Facem toate eforturile pentru ca fiecare lucrare funerară să fie o creaţie unică.

Executăm lucrări în cimitir ”de la A-Z”, adică: săpat, zidit, turnat fundaţii, montaj, etc. Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactaţi cu încredere, pentru a obţine o ofertă de preţ, fără nici un angajament.


RECONDIŢIONĂRI DE MORMINTE

Executăm lucrări de recondiţionări de morminte la faţa locului (când locul şi materialul permit acest lucru):

•    Reşlefuire mecanică borduri, capace şi monumente din marmură, granit sau mozaic

•    Completări/înscripţionări monumente sau plăci


AMENAJARE BUCĂTĂRIE

Marmura și granitul sunt materiale care scot în evidenţă frumuseţea mobilei de bucătărie. Lăsaţi-vă imaginaţia să inoveze, pentru a face o bucătărie unică, alegând între diferite culori, modele şi finisaje pe care vi le punem la dispoziţie. În bucătărie aveţi nevoie de cele mai bune materiale, iar piatra naturală este singura care satisface toate cerinţele.


AMENAJARE BAIE

Nu toate tipurile de marmură sau granit sunt adecvate pentru o baie. Pentru acest motiv, aspectele care trebuiesc luate în considerare în momentul alegerii materialelor sunt: frumuseţea, rezistenţa la umiditate şi lipsa riscurilor alunecării.(nu uitaţi că pardoselile trebuie finisate fără luciu, pentru a nu aluneca).


PARDOSELI, TREPTE, CONTRATREPTE ŞI GLAFURI

Treptele placate cu marmură şi granit sunt deosebite ca design, însă trebuie să răspundă unor nevoi de rezistenţă ridicată. În cazul treptelor de interior, primează eleganţa şi asortarea cu restul finisajelor, aşadar este importantă posibilitatea de a alege acele pietre naturale care oferă cea mai mare diversitate de culori. Marmura şi granitul sunt cele mai versatile roci folosite la placări, potrivite inclusiv pentru scări, graţie rezistenţei lor.

Pentru a evita riscurile de alunecare, se pot folosi plăci fiamate pentru trepte şi plăci lucioase pentru contratrepte.


PARDOSELI ŞI PEREŢI

Piatra naturală poate fi o alegere foarte bună pentru pardoseală, aceasta fiind mult mai rezistentă decât alte materiale, de exemplu lemnul. Dacă vă gândiţi că piatra este prea rece pentru picioare, luaţi în considerare faptul că piatra menţine temperatura din încăpere. Placarea cu piatră este mult mai durabilă în timp, ca montură, şi asta va face să o schimbaţi mai rar decât parchetul sau alte materiale.


PLACĂRI  EXTERIOARE

Placările de exterior trebuie în primul rând să răspundă nevoilor de rezistenţă şi durabilitate. Intemperiile şi circulaţia intensă solicită cel mai mult aceste zone: ploaia, zăpada, diferenţele bruşte de temperatură sau extremele meteorologice sunt cele care afectează materialele slabe şi lucrările deficitare. Pentru scările de la intrarea în locuinţă, dacă se doreşte un aspect deosebit, se poate opta pentru marmură sau granit, de preferinţă nelustruite, pentru a se evita alunecările în sezoanele umede. Piatra naturală, granitul în speţă, este printre puţinele materiale care se incadrează la alegerea potrivită.

Atenţie la montaje! Optaţi pentru servicii de calitate, aceasta nu este genul de lucrare pe care să vreţi să o reluaţi prea des.


ŞLEFUIRE/RECONDIŢIONARE PARDOSELI

Serviciile de şlefuire şi lustruire pe care noi le oferim, se bazează pe redarea aspectului şi luciului natural al materialului. Acest lucru îl obţinem prin şlefuirea mecanică a suprafeţei folosind succesiv consumabile cu granulaţii de duritate diferită. Pe lângă operaţiile de şlefuire şi lustruire efectuăm şi toate reparaţiile necesare (rechituire, repararea fisurilor, înlocuirea plăcilor sparte, etc.) pentru a reda complet frumuseţea pardoselii dumneavoastră.